Onze trainers zijn allen gecertificeerde I-trainers. We zetten ons als G-Kaido in om voldoende kennis over de verschillende doelgroepen te houden. Hiervoor wordt ruim ingezet op cursussen, workshops en bijeenkomsten.

 

Kelly Schenk (tevens contactpersoon):

In 2007 ben ik gestart met het beoefenen van karate. De sport vind ik erg interessant omdat je continu in ontwikkeling blijf. Het maakt je een beter persoon. Je wordt rustiger, behendiger en je vergroot je sociale netwerk. Toen ik hoorde over G-karate was ik er snel bij om te assisteren als buddy waar nodig. Buiten buddy was ik ook als scheidsrechter te vinden op de evenementen van G-karate. Ik werkte toen als opvoedster in een leefgroep speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische problemen. Dit werk is ook mijn verdere achtergrond. Het bieden van een sport wat voor iedereen iets kan betekenen is een geweldig gegeven!

Ik heb mij afgelopen jaren laten omscholen tot verpleegkundige. Zo kan ik mij als I-trainer binnen de G-karate breed inzetten.

 

Mijn hobby’s zijn: ontspannen in de natuur, op pad met mijn gezin, koken, welness en karate.

 

Peter De Raedt :

Ik ben 40 jaar woonachtig in Malle en beoefen reeds meer dan 20 jaar karate. In 2009 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met G-karate. Mensen blij maken met sport, hun een doel geven om sterker en een betere zichzelf te maken is mijn levensdoel.

Mijn hobby’s zijn karate, wandelen in het bos, fietsen en genieten van mijn gezien (vrouw en dochter van 3 jaar). 

 

Kevin Schoors:

Ik ben 40 jaar woonachtig in Malle. Ik beoefen nu 4 jaar karate en ik heb onmiddellijk een grote liefde voor de sport en de club mogen ervaren. Omdat ik vind dat deze sport je leven vervolledigd wil ik er mee voor zorgen dat iedereen deze sport en bewegen in het algemeen moet kunnen ervaren. Voor een fitter en sterker lichaam en geest.

Verder zijn mijn hobby’s karate, mijn vrouw en twee zoontjes en mijn bouwbedrijf.

 

Dave Gielis:

Mijn zoon Bas startte zon 8 jaar geleden met karate en omdat de technieken, het vechten, maar zeker het doorzettingsvermogen wat je voor karate nodig hebt mij enorm aanspreekt ben ik er zelf ongeveer 7 jaar geleden mee gestart. Mijn dochter Emma doet inmiddels ook aan karate. Ik vind het heel tof om iedereen mee te nemen in deze sport en ben erg geïnteresseerd in hoe ik verschillende doelgroepen kan motiveren voor deze mooie sport!

Nog wat over mij: ik ben 43 jaar, woon samen met mijn vrouw en kinderen in Turnhout en werk als straddlerchauffeur aan de haven van Antwerpen.

 

Tina Reunis: